Bedrijfseenden race

Sponsort u de Lukkie Duck Race dan kan uw bedrijf meedoen met de bedrijfseenden race. Uw sponsorpakket bevat namelijk een heuse bedrijfseend van ca. 25cm groot.
Deze bedrijfseend mag u of uw personeel geheel naar eigen inzicht ‘pimpen’ (verven of beplakken in de huisstijl van uw bedrijf). Bovendien mag u uw bedrijfseend(en) uitrusten met snelheidsbevorderende onderdelen (zoals bijvoorbeeld een zeiltje, m.u.v. mechanische of elektrische aandrijving).

Uw bedrijfseend blijft in uw bezit, ook na afloop van de race. Op de dag van de race ontvangen wij u en uw partner graag voor een informeel samenkomen, waarna u uw bedrijfseend in de aparte Bedrijfseenden Race zelf naar de finish coachen. De eerste drie bedrijfseenden die over de eindstreep komen winnen prijzen specifiek gericht op de zakelijke markt. Ook reiken wij een originaliteitsprijs uit.

Geen sponsor? Geen nood! Voor voor slechts € 250,- (vrij van BTW en per stuk) kunt u één of meerdere bedrijfseenden kopen en meedingen naar zowel de originaliteitsprijs als één van de drie andere prijzen.