Programma

De Lukkie Duck Race is een geweldig spektakel in het winkelcentrum Van Weedestraat.
Een familiefeest met muziek, smaakvolle eettentjes, een gezellige bar, (kinder)spelen, een MEGA stormbaan, een waterglijbaan en een leerzame spuitdemonstraties van de vrijwillige brandweer Soest.

Op zaterdag 9 juni starten we met een spetterende muziekavond in samenwerking met Grand Café de Lindenhof.

DE HELDEN

wie heeft ze niet een keer gezien of in ieder geval over ze gehoord? Al jaren staat deze band garant voor topkwaliteit entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance.De Helden brengen u een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook aan de aankleding van het optreden veel zorg wordt besteed.Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse pop.

Op zondag 10 juni de Lukkie Duck Race!

We starten om 12 uur en vanaf 13.00 uur zal ieder uur een heat van de Lukkie Duck Race plaatsvinden. Voorafgaand aan iedere heat kunt u nog loten kopen en activeren! In tussentijd kunt u genieten van muziek (JPs Paiano Party) en (kinder)entertainment Alfred Jodocus Kwak “Zo vrolijk’ in eend grote terts”.  Laat u vervolgens uitdagen om de Mega-stormbaan te bedwingen en  geniet van alle hapjes en drankjes die door onze sponsors  worden verzorgd.

JP’s Piano Party behelst de “next level” in pianoentertainment, zoals alleen Joakim Peter dat kan. Muzikale hoogstandjes, in rap tempo afgewisseld met de juiste dansmuziek en meezingers. Maar ook het “introspel”, “The voice of…” en een “rockblok”(gitaar ipv piano) ontbreken niet in JP’s Piano Party. Meer afwisseling, meer amusement, meer muziek, meer spektakel…

 

Een stoere muziektheatervoorstelling voor kinderen vanaf ongeveer vijf jaar, maar ook voor de papa’s en de mama’s die Alfred J kwak nog van vroeger kennen.