De Lukkie Duck Race

In een waterbak van wel 50 meter lengte zullen duizenden gele badeendjes racen om de hoofdprijs. De eend die in de finale als eerste over de streep gaat wint drie maanden gratis rijden in een cabrio!

Naast de spannende Lukkie Duck Race is het feest in het winkelcentrum. Een familiefeest met muziek, smaakvolle eettentjes, een gezellige bar en een uitdagende Mega-stormbaan. Maar we starten op zaterdagavond 9 juni vanaf 18.00 uur met een live-muziek-feest bij Grandcafé de Lindenhof.

De Van Weedestraat wordt op zondag 10 juni omgetoverd tot speelparadijs met een reuze waterglijbaan en een 90 meter lange stormbaan. Vorm een team (4 personen) met je vrienden, familie en/of collega’s en meld je aan voor de Lukkie Duck Stormbaan competitie op stormbaan@lukkieduckrace.nl. Wie durft?!

En natuurlijk ieder uur een spannende Lukkie Duck Race! Koop nu uw lot, race mee en maak kans op drie maanden gratis rijden in een cabrio of één van de vele andere mooie prijzen. Ontmoet Alfred Jodocus Kwak, geniet van volleybaldemonstraties verzorgd door Sovoco maar profiteer vooral van al het moois en lekkers dat de winkeliers aan de Van Weedestraat te bieden hebben.

Ook de winkeliers van Winkelcentrum Van Weedestraat bouwen mee aan het feestje. In dit weekend pakken zij extra uit met kortingsbonnen en eigen kraampjes om u te laten proeven, te laten beleven en vooral te laten profiteren.

De opbrengst van het evenement komen ten goede aan drie goede doelen.

Vanaf april 2016 kunt u loten kopen bij de aangesloten winkeliers maar ook via uw deelnemende (sport)vereniging, club of school. Daarmee ondersteunt u niet alleen de geweldige lokale goede doelen maar door de aanschaf van uw loten profiteert ook de vereniging, de school of club van uw aankoop. Iedere verkopende organisatie mag namelijk een deel van de opbrengst aan een eigen doel besteden. Bijvoorbeeld voor voetbalvereniging kan dat nieuwe trainingsballen zijn en voor de scoutingclub een nieuw clubgebouw en voor de school een nieuw klimrek. Met uw aankoop helpt u dus meerdere doelen in één klap.

Na aankoop activeert u uw lotnummer eenvoudig op de Lukkie Duck website of middels de QR-code op het lot. Hiermee wordt uw lotnummer gekoppeld aan de race-eendje, uw Lukkie Dukkie, in het water. U krijgt een bevestiging per mail met daarop uw eend en heatnummer. Vergeet dus niet uw lot te activeren!

Steun die goede doelen , profiteer in het Winkelcentrum Van Weedestraat, geniet van een spannend maar vooral gezellige weekend en maak bovendien kans op die geweldige prijzen. Kortom, koop nu uw loten!