De Lukkie Duck Race

In een waterbak van wel 50 meter lengte zullen duizenden gele badeendjes racen om de hoofdprijs. De eend die in de finale als eerste over de streep gaat wint een mooie prijs!

Naast de spannende Lukkie Duck Race is het feest in het centrum van Baarn. Een familiefeest met muziek, smaakvolle eettentjes, een gezellige bar en een uitdagende Mega-stormbaan en we sluiten de dag met een gezellig muziekfeest op de Brink.

De Brink wordt op zaterdag 24 juni omgetoverd tot speelparadijs met een reuze waterglijbaan en een 90 meter lange stormbaan. Wie durft!

En natuurlijk ieder uur een spannende Lukkie Duck Race! Koop nu uw lot, race mee en maak kans op één van de vele andere mooie prijzen. Ook de winkeliers in Baarn bouwen mee aan het feestje. In dit weekend pakken zij extra uit met kortingsbonnen en eigen kraampjes om u te laten proeven, te laten beleven en vooral te laten profiteren.

De opbrengst van het evenement komen ten goede aan twee goede doelen.

Vanaf april 2023 kunt u loten kopen bij de aangesloten winkeliers maar ook via uw deelnemende (sport)vereniging, club of school. Daarmee ondersteunt u niet alleen de geweldige lokale goede doelen maar door de aanschaf van uw loten profiteert ook de vereniging, de school of club van uw aankoop. Iedere verkopende organisatie mag namelijk een deel van de opbrengst aan een eigen doel besteden. Bijvoorbeeld voor voetbalvereniging kan dat nieuwe trainingsballen zijn en voor de scoutingclub een nieuw clubgebouw en voor de school een nieuw klimrek. Met uw aankoop helpt u dus meerdere doelen in één klap.

Na aankoop activeert u uw lotnummer eenvoudig op de Lukkie Duck website of middels de QR-code op het lot. Hiermee wordt uw lotnummer gekoppeld aan de race-eendje, uw Lukkie Duck, in het water. U krijgt een bevestiging per mail met daarop uw eend en heatnummer. Vergeet dus niet uw lot te activeren!

Steun die goede doelen, geniet van een spannend maar vooral gezellige dag en maak bovendien kans op die geweldige prijzen. Kortom, koop nu uw loten!