Goede Doelen 2018

Na de succesvolle Lukkie Duck Race 2018 zijn de goede doelen in het zonnetje gezet!
Zie website: www.sam2.nl

SAM² wil voor mensen in Baarn met een minimum inkomen iets extra’s doen. Zoals een fiets, een dagje uit of een abonnement op een sportvereniging of iets heel anders. Iedereen die op een minimumniveau leeft in Baarn kan zijn of haar vraag, waarvoor geen financiele ruimte is, kenbaar maken aan SAM²


Zie website: www.openluchttheatersoest.nl 

De afgelopen 77 jaar hebben veel bezoekers genoten van Cabrio. Ook in de komende jaren willen we mensen mooie tijden laten beleven.
Daarvoor moet het theater voldoen aan de eisen van deze tijd; we gaan meer comfort, een betere service en extra veiligheid bieden.
En daarom moet er gerenoveerd worden!
Bijna elke Soester is stiekem wel een beetje trots op Openluchttheater Cabrio. Begrijpelijk, want er zijn in Nederland niet veel openluchttheaters. En ‘ons aller Cabrio’, midden in de prachtige Soester bossen, is misschien wel het mooiste.

Lot's Foundation logo DEFZie website: www.lotsfoundation.com
Zie Lot’s website: www.lotroos.nl

Lot’s Foundation zet zich wereldwijd in om kinderen bewust te maken van kinderrechten en ze te betrekken bij discussies. Hiervoor is Lot in het leven geroepen, een nieuwsgierig en innemend meisje van 12 die kinderrechten laat zien door de ogen van kinderen. Lot´s Foundation brengt Lot tot leven met partners binnen onderwijs, media, kunst en cultuur. Op een creatieve manier worden kinderen -waar ook ter wereld- met elkaar in aanraking gebracht. Zodat ze ontdekken wat hun rechten zijn en hoe ze hieraan betekenis kunnen geven. Want kinderen zijn de toekomst! En ieder kind heeft talent. Geestelijk vader en beschermheer van Lot´s Foundation, Herman van Veen, vat het kort en bondig samen; “Gaat het de kinderen goed dan gaat het de wereld goed”