Activeren

Geweldig, u heeft een lot gekocht om mee te doen aan de Lukkie Duck Race. In het wedstrijdbad liggen op 24 juni, duizenden eendjes klaar om in meerdere rondes de strijd aan te gaan. Alleen, hoe weet u welke Lukkie Duck in het water van u is?

Door uw lot te activeren wordt uw lot gekoppeld aan één van de Lukkie Ducks in het wedstrijdbad en wordt bepaald in welke ronde of heat uw Lukkie Duck zal racen.

Het activeringsproces is snel en eenvoudig, vooral als u de QR-code op het lot gebruikt. Het activeren met behulp van een iphone lukt helaas soms niet. Gebruik dan een laptop of desktop computer!  

Bij het activeren geeft u uw naam, e-mailadres en lotnummer. Via de email bevestigen wij uw deelname en ontvangt u het Lukkie Duck-nummer en het heatnummer waarin uw Lukkie Duck zal deelnemen. Voor uitleg zie Handleiding & FAQ

ACTIVEREN KAN ALLEEN NOG BIJ DE JURY TENT TOT 14.55 uur (Zaterdag 24 juni 2023)

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en bewaard en zullen slechts gebruikt worden waarvoor zij zijn opgeslagen. Hierbij valt te denken aan mededelingen omtrent uw deelname (Lukkie Duck nummer, heatnummer, prijzen, etc), nieuwtjes en mededelingen omtrent de Lukkie Duck Race en aanverwante activiteiten.